VILLA FREJLEV

Frejlev

 

Ombygning af eksisterende villa.

Tagkonstruktionen på den traditionelle villa fjernes og en ny tagskive med ensidig hældning etabeleres. Derved opstår en ny 1. sal.

Den ensidige taghældning åbner huset mod udsigten og trækker lysent ind bagerst i bygningen.

Kviste og en større karnap giver plads og lys.

En lav bygning med fladt tag indeholdende praktiske funktioner, lægger sig langs husets ene gavl, og fortsætter som caport på husets bagside.

Havemurer skaber privathed og læ omkring terrasse.

 

Stueetagen er indrettet med hall med garderobe, åbent køkken med skydedøre mod terrasse, dobbelthøj spisestue mod udsigten, opholdsstue med adgang til terrasse, 2 værelser, badeværelse, bryggers, værksted, disponibelt rum, cykelskur og carport.

1. sal omfatter opholdsareal som indskudt dæk over opholdsstuen og åbente mod spisestue, en skabsgang, soveværelse, baderum og et tagrum med plads til opbevaring.

Program

Om- og tilbygning  villa

 

Klient

Christian Larsen

Frejlev

 

Kontaktperson

-

 

Samarbejdspartnere

-

 

Type

Bygherrehenvendelse

 

Byggesum

-

 

Størrelse

-

 

Periode

2011

 

Sted

Frejlev

 

Status

Skitseforslag

 

Rolle

Arkitekt

 

Ydelser

Skitsering

 

FJORDEN arkitekter maa k/s Søndre Kajgade 4, 9500 Hobro :: info@arkfjorden.dk ::  T +45 9852 2218 ::  CVR 2941 2529