enfam_doestrup_02.png
enfam_doestrup_03.png
enfam_doestrup_04.png
enfam_doestrup_05.png
enfam_doestrup_06.png
VILLA DØSTRUP

Hobro

 

Ny villa opført i teglsten. Grundplanet er udformet som et "forskudt H" - to parallelle bygningsfløje forbundet af mellembygning.

Derved opstår en stor central "lækrog" anlagt som terrasse.

 

Stueetagen er indrettet med hall, køkken/alrum - delvist dobbelthøjt, bryggers, hyggestue, opholdsstue pejs med og adgang til overdækket terasse, legerum, 4 børneværelser med mulighed for hems og eget badeværelse, ét soveværelse med eget badeværelse og påklædningsrum, depotrum, cykelrum, teknik og furrum, værksted med adgang til loftrumsdepot.

 

1. salen er delvist udnyttet og indrettet med gæsteværelse og opholdsstue med pejs og udgang til altan.

Program

Ny villa

 

Klient

-

 

Kontaktperson

-

 

Samarbejdspartnere

-

 

Type

Bygherrehenvendelse

 

Byggesum

-

 

Størrelse

-

 

Periode

2005 - 2006

 

Sted

Hobro

 

Status

Opført

 

Rolle

Totalrådgiver

 

Ydelser

Skitsering

Myndighedstegninger

Projektering