Ankomst og networking-lounge
Ankomst og networking-lounge
Stort møderum
Kontor med mobilarkiv
Kontorareal
Kontor og lille møderum
Kontor
Eksisterende bygning
Udsigt mod lufthavn
Areal før ombygning
SYSTEMATIC A/S 

Tag Aviation, Farborough, England

 

Systematic A/S er en international softwareudviklingsvirksomhed med hovedsæde i Aarhus. Virksomheden har afdeling i København samt datterselskaber i Storbritannien, USA, Finland, Sverige, Australien, Tyskland, Frankrig og Singapore.

I forbindelse med at den engelske afdeling skulle relokere til nye lokaler syd for London, blev tegnestuen bedt om at stå for rådgivning omkring indretning og møblering af de tomme, nybyggede lokaler ved Tag Aviation - Privat Jet lufthavn i Farnborough.

Den nyopført kontorbygning ligger i en erhvervspark etableret på det tidligere lukkede lufthavnsområde og fra kontoret er der direkte udsigt til hangare og taxiway.

Bygningen fremstod ved projektstart med tomme, uindrettede dæk. Fra et stort, dobbelthøjt foyer og kantineområde fortsætter man til Systematics lejemål på 1.sal. Kontoret strækker sig over godt og vel halvdelen af bygningens 1. sal.

 

Kontoret skulle opdeles i 3 sikkerhedsniveauer - grønt, gult og rødt. Kun personale med korrekt sikkerhedsgodkendlese har adgang til de forskellige områder. Da en del af kontorets funktion er undervisning af kunder, stillede det store krav til planløsningen.

 

Kontoret blev indrettet med følgende loakletyper:

Et ankomstareal med "check-in" og garderobe. Netwoking-lounge. Et stort mødelokale med plads til buffet. Et mindre mødeloakle. Et fleksibelt undervisningsloakle og showroom. Serverrum. Depotrum. Mødebokse til videokonference. Åbent kontorlokale indrettet med plads til såvel direktion, permanente kontorpladser, "touchdown"-pladser og zoner til stående "brainstorm". Sikkerhedslokale. Mobilarkiv. Print/kopirum. Uformelle mødezoner.

Herudover skulle der designes en "mobil rack"- et teknikpult til styring af softwarepræsentation.

Kontoret bleve indrettet med Skandinaviske designmøbler lever fra Paustaian A/S i Aarhus. Farevsætning og grafisk udsmykning bleve udført af Artspot.dk ligeledes fra Aarhus. 

 

(Væggrafikken i de herover viste visualiseringer er udelukkende vejledende. De er ikke udtryk for den aktuelle grafik udført af Artspot ).

Program

Opbygning, indretning og møblering af kontorareal 

 

Klient

Systematic A/S

 

Kontaktperson

Torben Veis, Group Senior Vice President 

 

Samarbejdspartnere

Artspot.dk (grafisk udsmykning)

Inventarsnedkeriet A/S

Paustian A/S (Designmøbler)

Inseen Construction Ltd.

 

Type

Bygherrehenvendelse

 

Byggesum

-

 

Størrelse

445 m²

 

Periode

2014 - 2015

 

Sted

Farnborough, England

 

Status

Udført

 

Rolle

Arkitektrådgiver

 

Ydelser

Skitsering

Indretning

Visualisering

Møbeldesign