BØRNEHAVEN FARVERVÆNGET

Hobro

 

Børnehaven Farvervænget  mangledplads til vuggestue, tillige var der ønske om renovering af 2 børnehave grupperum.

Projektperioden var, fra bygherrehenvendelse til ibrugtagning, på kun 4 måneder og måtte udføres  over en vinter, og således omfattet af udgifter til vinterforanstaltninger.

Tilbygningen indeholdende nyt grupperum og uopvarmet krybberum. Endvidere udførtes ombygning af eksisterende gbørnehaverupperum og toiletter, herunder etablering af personaletoilet.

Endelig blev facadepartierne i fællesrummet renoveret. Såvel nybygning som eksisterende bygning blev indrettet med nye garderobe-, depot- og tørreskabe, nye pusleborde samt skærmvægge.

 

Program

Tilbygning samt delvis nyindretning af eksist. daginstitution

 

Klient

Mariagerfjord Kommune

 

Kontaktperson

Leder Carsten Pedersen

 

Samarbejdspartnere

-

 

Type

Bygherrehenvendelse

 

Byggesum

Kr. 2,44 mil.

 

Størrelse

67 kvm. tilbygning

150 kvm. ombygning

 

Periode

2010

 

Sted

Hobro

 

Status

Opført

 

Rolle

Totalrådgiver

 

Ydelser

Skitsering

Projektering

Fagtilsyn

Byggeledelse

 

 

FJORDEN arkitekter maa k/s Søndre Kajgade 4, 9500 Hobro :: info@arkfjorden.dk ::  T +45 9852 2218 ::  CVR 2941 2529