BIES BRYGHUS

Hobro

 

Efter i 2003-04 at have stået for restaurering og ombygning af 1.015 kvm af det fredede Bies Bryggeri i forbindelse med bygningskompleksets transformering og indretning som Hobro nye museeum for moderne kunst - Kunstetagerne, var det oplagt at tegnestuen fik mulighed for at arbejde videre i området, da Bie’s Bryghus skulle etableres.

 

Det moderne mikrobryggeri blev etableret i en tidligere åben overdækning. Store glaspartier gør det muligt for besøgende at nyde synet af de store blanke kedler og følge med i produktionen.

 

I de tilstødende lokaler indrettedes en moderne restaurant med tilhørende køkken.

Materialevalg og valg af løsninger skete med respeket for den eksisterende bygnings historie og særkende, og for sammenhængen i det samlede kompleks.

 

Myndighedsbehandling foregik i tæt samarbejde med Mariagerfjord Kommune og Kulturarvstyrelsen.

Program

Indretning af mikrobrygeri, restaurant og køkken i fredet byningskompleks - Bies Bryggeri.

 

Klient

Bie Fonden

 

Kontaktperson

Kurt Vestergaard, Bie Fonden

Hans Jacob Bæch, Bies Bryghs

 

Samarbejdspartnere

Rådgivende Ingeniører Tri-Consult a/s

Totalrådgiver

 

Type

Bygherrehenvendelse

 

Byggesum

Kr. 4,17 mil.

 

Størrelse

277 kvm.

 

Periode

2007 - 2008

 

Sted

Hobro

 

Status

Udført

 

Rolle

Underrådgiver

 

Ydelser

Skitsering

Projektering

Fagtilsyn

 

 

 

FJORDEN arkitekter maa k/s Søndre Kajgade 4, 9500 Hobro :: info@arkfjorden.dk ::  T +45 9852 2218 ::  CVR 2941 2529