FJORDEN arkitekter og 1:1 Byggerådgivning ApS forener deres erfaring, viden og dynamik til en ny tegnestue med navnet F1 Arkitekter ApS, i Hobro pr. 01.01.2023.

SYSTEMATIC A/S

Systematic A/S er en international softwareudviklingsvirksomhed med hovedsæde i Aarhus.

Projektspecifikationer

Virksomheden har afdeling i København samt datterselskaber i Storbritannien, USA, Finland, Sverige, Australien, Tyskland, Frankrig og Singapore.

I forbindelse med at den engelske afdeling skulle relokere til nye lokaler syd for London, blev tegnestuen bedt om at stå for rådgivning omkring indretning og møblering af de tomme, nybyggede lokaler ved Tag Aviation - Privat Jet lufthavn i Farnborough.

Den nyopført kontorbygning ligger i en erhvervspark etableret på det tidligere lukkede lufthavnsområde og fra kontoret er der direkte udsigt til hangare og taxiway.

Bygningen fremstod ved projektstart med tomme, uindrettede dæk. Fra et stort, dobbelthøjt foyer og kantineområde fortsætter man til Systematics lejemål på 1.sal. Kontoret strækker sig over godt og vel halvdelen af bygningens 1. sal.

Kontoret skulle opdeles i 3 sikkerhedsniveauer - grønt, gult og rødt. Kun personale med korrekt sikkerhedsgodkendlese har adgang til de forskellige områder. Da en del af kontorets funktion er undervisning af kunder, stillede det store krav til planløsningen.

Kontoret blev indrettet med følgende loakletyper:

Et ankomstareal med "check-in" og garderobe. Netwoking-lounge. Et stort mødelokale med plads til buffet. Et mindre mødeloakle. Et fleksibelt undervisningsloakle og showroom. Serverrum. Depotrum. Mødebokse til videokonference. Åbent kontorlokale indrettet med plads til såvel direktion, permanente kontorpladser, "touchdown"-pladser og zoner til stående "brainstorm". Sikkerhedslokale. Mobilarkiv. Print/kopirum. Uformelle mødezoner.

Herudover skulle der designes en "mobil rack"- et teknikpult til styring af softwarepræsentation.

Kontoret bleve indrettet med Skandinaviske designmøbler lever fra Paustaian A/S i Aarhus. Farevsætning og grafisk udsmykning bleve udført af Artspot.dk ligeledes fra Aarhus.

(Væggrafikken på de viste visualiseringer er udelukkende vejledende. De er ikke udtryk for den aktuelle grafik udført af Artspot ).


Andre referencer

No items found.
© 2022 Fjorden Arkitekter. All right reserved.