BØRNEHAVEN STOLDALEN

Med Hobro Boligforening som bygherre, og Red Barnet som bruger blev det bestemt at eksisterende børnehave skulle nedrives og ny opføres.

Projektspecifikationer

Børnehave/vuggestue indeholder 3 børnehavegrupper, en vuggestuegruppe og personale faciliteter m.m. Bygningen er opført i lette facadeelementer med eternitplader i 2 grå nuancer, som facadebeklædning.

Taget er udført i kassetter, som ensidig taghældning med listedækning.

Mod syd og legeplads er grupperum med stor glaspartier, for at få optimal lys indfald og adgang til legplads fra alle grupper.

Konkurrenceforslaget blev ikke udført.

Nyt forslag blev udarbejdet efter nyt program.

Del af eksisterende bygning på ca. 100m² blev genanvendt til personalefaciliteter.

Andre referencer

No items found.
© 2022 Fjorden Arkitekter. All right reserved.