BIES BRYGHUS

Det moderne mikrobryggeri blev etableret i en tidligere åben overdækning. Store glaspartier gør det muligt for besøgende at nyde synet af de store blanke kedler og følge med i produktionen.

Projektspecifikationer

Efter i 2003-04 at have stået for restaurering og ombygning af 1.015 kvm af det fredede Bies Bryggeri i forbindelse med bygningskompleksets transformering og indretning som Hobro nye museeum for moderne kunst - Kunstetagerne, var det oplagt at tegnestuen fik mulighed for at arbejde videre i området, da Bie’s Bryghus skulle etableres.

I de tilstødende lokaler indrettedes en moderne restaurant med tilhørende køkken.

Materialevalg og valg af løsninger skete med respeket for den eksisterende bygnings historie og særkende, og for sammenhængen i det samlede kompleks.

Myndighedsbehandling foregik i tæt samarbejde med Mariagerfjord Kommune og Kulturarvstyrelsen.

Andre referencer

No items found.
© 2022 Fjorden Arkitekter. All right reserved.